Köpvillkor – VINDVISA
GRATIS FRAKT inom Sverige 😍

Köpvillkor

Beställning

Beställning ska göras via hemsidan eller genom Kundservice. När du klickar på köp-knappen så ingår du ett avtal med Vindvisa. Omgående efter att du gjort din beställning sänds en orderbekräftelse till din e-postadress. Det är viktigt att du kontrollerar att orderbekräftelsen är riktig. Om du inte får någon orderbekräftelse, om den på något sätt är felaktig ber vi dig kontakta oss omgående.

För att förenkla eventuella kontakter med vår Kundservice uppmanar vi dig att ha orderbekräftelsen tillgänglig vid kontakter med oss.

Behandling av personuppgifter

Vi är måna om din integritet och behandlar därför personuppgifter på ett varsamt och ansvarsfullt sätt och i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR), och använder dem bara för avsedda ändamål. Vi respekterar alltid våra kunders önskemål gällande hantering av deras personuppgifter så långt det är möjligt och gällande lag tillåter. Vi säljer aldrig vidare dina uppgifter och delar endast med oss av dem till de partners vi anlitar för att fullgöra våra åtaganden mot dig som kund, t.ex. betalleverantörer och transportörer där deras tillgång till och rättigheter att använda uppgifterna är begränsade till att fullgöra vårt åtagande mot dig som kund. Vi strävar efter att i alla delar av vårt företag ständigt förbättra våra processer och våra system för att förbättra hanteringen och säkerheten av dina uppgifter. När du genomför ett köp hos oss godkänner du att vi hanterar dina uppgifter för att kunna fullgöra vårt åtagande mot dig som kund. Du har alltid rätt att få veta vilka av dina personuppgifter vi hanterar, få dem rättade eller borttagna. För att få detta kontaktar du vår kundservice som hjälper dig.

Säkerhet

Alla kortuppgifter och dina personuppgifter är krypterade vilket innebär att endast behöriga personer kan ta del av informationen.

Priser

Priser på Vindvisa.com är angivna inklusive moms om 25 %. Moms utgår vid samtliga beställningar där kunden är konsument och bosatt i en medlemsstat i EU.

Betalning

Vid beställning genom Vindvisa.com accepterar vi betalning med följande betal- och kreditkort: VISA, Mastercard och AMEX/American Express. Vi accepterar även betalning genom PayPal. För betalning med kort följ de instruktioner på Vindvisa.com som lämnas vid utcheckning.

Frakt

Priserna på sidan är angivna inklusive frakt. Gratis frakt av produkter köpta via Vindvisa.com gäller i nuläget endast för leveranser inom Sverige.

Leverans och tillverkning

Våra posters designas av vårt team i Sverige, men trycks upp och skickas direkt från vår distributör i Riga, Lettland. Varje poster trycks på beställning, på så vis håller vi nere svinnet och bidrar på så vis till en bättre miljö. För såväl färdiga som personligt anpassade posters gäller ca 5-7 dagars leveranstid.

Som kund ansvarar du för korrekt leveransinformation. Om din order returneras på grund av felaktig leveransinformation ska kunden stå för fraktkostnaden för extra försändelse.

Dröjsmål i leverans

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer.

Ångerrätt

Vår målsättning är att du ska bli helt nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från Vindvisa.com eller vår kundservice har du därför enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler rätt att ångra ditt köp, utan att ange något skäl, inom 14 dagar från att du har tagit emot den. Vid delleveranser börjar ångerfristen om 14 dagar räknas då du tagit emot den sista leveransen.

Vill du ångra ditt köp måste du meddela oss detta, se kontaktinformation till vår kundservice längre ner. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du skickar ditt meddelande om att du önskar utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. Meddelandet måste klart och tydligt ange ditt beslut att frånträda avtalet, alltså ångra köpet. Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

Ångerrätten gäller inte för varor som är tillverkade efter dina särskilda önskemål eller varor som på annat sätt på grund av din beställning har fått en tydlig personlig prägel, t.ex. personliga posters med namn och/eller kundanpassade porträtt.

Vänligen kontakta kundservice för närmare information.

Återbetalning

Om du ångrar ditt köp kommer vi att betala tillbaka dig inom 14 dagar från det att vi mottagit returen. Vi har dock rätt att göra avdrag för fraktkostnad och eventuell värdeminskning. Vi kommer att använda samma betalningssätt för återbetalningen som du själv använt vid köpet.

Fel på vara

Om en vara är felaktig och du har reklamerat i rätt tid ser vi självklart till att varan lagas eller byts ut kostnadsfritt för dig. För att du ska ha rätt att häva köpet krävs att felet är väsentligt och att vi inte har möjlighet att in skälig tid laga eller byta ut varan. För att kunna bevisa att du har köpt varan på Vindvisa.com underlättar det om du har kvar din orderbekräftelse. Se därför till att alltid spara orderbekräftelsen.

Force Majeure

Vindvisa befrias från att fullgöra leverans om det rätta fullgörandet därav förhindras på grund av omständighet utanför vår kontroll och som vi skäligen inte kunde ha räknat med vid avtalets träffande och vars följder vi skäligen inte kunnat undvika eller övervinna, såsom arbetskonflikt, eldsvåda, olycksfall, krig, myndighets beslut eller annat förhållande som har legat utanför vår kontroll och som väsentligen inverkar på vårt rätta fullgörande av avtalet.

Kundservice

Om du har några frågor, om något har blivit fel i leveransen eller om du av någon annan anledning önskar nå Vindvisas Kundservice så kan du nå oss på:

100% designkärlek
Alltid gratis frakt
Prisvärda produkter
Snabb support